Kurs

Kurs

Hverdagsferdigheter 14. november - Jevnaker

- Tirsdag 14. november

- Tirsdag 21. november

- Tirsdag 28. november

- Tirsdag 5. desember

- Tirsdag 12. desember

- Tirsdag 19. desember

Klokkeslett: 19:30-21:00

Sted: Industrivegen 2, 3520 Jevnaker. Parkeringsplassen bak Martinsen bygget.

Instruktør: Ida Kensland

Pris: 2399,-


Hverdagsferdigheter 8. januar - Roa

- Mandag 8. januar

- Mandag 15. januar

-Mandag 8. januar

- Mandag 22. januar

- Mandag 5. februar

- Mandag 12. februar

Klokkeslett: 19:00-20:30

Sted: Sandsvegen 1, 2740 Roa. Parkeringsplassen bak Lunner rådhus.

Instruktør: Ida Kensland

Pris: 2399,-


Valpekurs 10. januar - Roa

- Onsdag 10. januar

- Onsdag 17. januar

- Onsdag 24. januar

- Onsdag 31. januar

- Onsdag 7. februar

- Onsdag 14. februar

Klokkeslett: 19:00-20:00

Sted: Sandsvegen 1, 2740 Roa. Parkeringsplassen bak Lunner Rådhus.

Instruktør: Ida Marie Kensland og samarbeidspartner Malin Sørhus

Pris: 1990,-


Passeringskurs 10. januar - Roa

- Onsdag 10. januar

- Onsdag 17. januar

- Onsdag 24. januar

- Onsdag 31. januar

- Onsdag 7. februar

- Onsdag 14. februar

Klokkeslett: 20:30-22:00

Sted: Kveld 1, 2, 3 og 6: Sandsvegen 1, 2740 Roa. Parkeringsplassen bak Lunner Rådhus. Kveld 4 på Frøystad idrettsanlegg, 2740 Roa og kveld 5 på parkeringsplassen Kiwi, Hadelandsvegen 2121, 2740 Roa. 

Instruktør: Ida Marie Kensland og samarbeidspartner Malin Sørhus

Pris: 2399,-


Hundens språk og signaler 10.-11. februar - Harestua

- Lørdag 10. februar

- Søndag 11. februar

Klokkeslett: 12:00-15:00

Sted: Hadelandsvegen 856, 2743 Harestua. Harestua Hundejorde.

Instruktør: Ida Kensland og samarbeidspartner Malin Sørhus

Pris: 1990,-


Hundens språk og signaler 16.-17. mars - Maridalen

- Lørdag 16. mars

- Søndag 17. mars

Klokkeslett: 12:15-15:15

Sted: Maridalen Hundepark, Maridalsvegen 539, 0890 Oslo

Instruktør: Ida Kensland

Assistent: Hans-Petter Sønsthagen

Pris: 1990,-


Hundens språk og signaler 27.-28. april - Rena

- Lørdag 27. april

- Søndag 28. april

Klokkeslett: 12:00-15:00

Sted: Rena. Nøyaktig adresse sendes med bekreftelsen for påmelding.

Instruktør: Ida Kensland

Assistent: Amalie Sæterhagen

Pris: 1990,-


Påmelding

For å melde deg på kurs hos oss, må du fylle ut skjemaet. Dersom du ikke har vært på kurs hos oss tidligere, må du fylle ut alle feltene. Dersom du har benyttet deg av oss før, trenger du bare å fylle ut de som er merket med stjerne *

 
 
 
Vipps (betal nå)
Faktura (betal innen 14 dager)
 
 
 
 
 
 
 
Jeg har lest og godkjenner vilkår og betingelser
 
 

Vår kurskatalog

Informasjon om våre kurs

Valpekurs

1990,-

Valpekurs er for deg med ny hund i hus, eller for deg som ønsker å starte treningen på nytt fra start. Valpekurset gir en god innføring til et fungerende hundehold, med samarbeid som grunnmur. Kurset består av 6 kvelder og varer i 60 minutter per gang. Kurset har også en teoridel, som du får tilsendt etter hver samling. På kurset vil du blant annet lære om samarbeid, innføring i belønningsbasert trening, ro, gå pent i bånd, innkalling, språk, valpebiting, alene hjemme, utstyr, håndtering, kloklipp, sosialisering, aktivisering og miljøtrening.

Passering og båndtrening

2399,-

På dette kurset er hovedfokuset passering og å gå pent i bånd. Du vil lære om hvorfor hunden trekker i båndet og hvordan trene på dette, hvilket utstyr som er egnet til ulike situasjoner, grunnleggende innføring i samarbeid, kontakttrening, årsak til at hunden kan reagere i passeringer, og hvordan du skal jobbe med de ulike utfordringene som kan dukke opp, hvordan forebygge passeringsutfordringer og ikke minst gode øvelser for å lære hunden å mestre en passering. Kurset består av seks kvelder på 90 minutter per gang. Kurset har også en teoridel, som du får tilsendt etter hver samling.

Hundens språk og signaler

1990,-

På dette kurset er hovedfokuset hvordan hunder kommuniserer. Kurset er bygget opp av en kombinasjon mellom teori og praksis. Den praktiske delen foregår med hundeslipp, hvor hundens språk observeres av alle og vi snakker om det vi ser underveis i slippet. Instruktøren peker ut signaler, og henviser til teorien. Merk deg: Alle hundene slippes ikke likt. Instruktøren lager forhåndsplanlagte "matcher" med få hunder av gangen. På kurset lærer du blant annet om: de to hovedkategoriene med signaler, språk i passering, språk i bånd, stress, gode opplevelser under hundeslipp og mer. Kurset består av to samlinger, på 3 timer per gang. Du får tilsendt et dokument med oppsummering etter siste samling. Klær etter vær, vi er ute hele kurset, med noe teori sittende stille. NB: Tisper med løpetid kan ikke delta i selve slippene, ta kontakt med oss så fort du mistenker hunden din har løpetid på kurset, så finner vi en løsning.

Hverdagsferdigheter

2399,-

Dette kurset er det naturlige steget videre etter valpekurs. Kurset består av seks kvelder og varer i 90 minutter per gang. Kurset har også en teoridel, som du får tilsendt etter hver samling. På dette kurset vil du blant annet lære om samarbeid, treningsmetoder, hvordan belønne hunden riktig og effektivt, passering og gå pent i bånd og innkalling. 

Snuseglede

1990,-

På dette kurset fokuserer vi på hundens nese. Du vil få kunnskap om ulike typer søk, søksgrener, hundens luktesans, søksatferd, markering, hensikt og fordeler ved snusearbeid, i tillegg til ulike øvelser du kan trene på. Kurset består av to samlinger og varer i 3 timer per gang. Vi gjør søk med 1 hund av gangen og observerer hverandre. Hundene bør derfor kunne oppholde seg noe i bil. Gi oss beskjed om hunden din har utfordringer med dette, så finner vi en løsning. Du får tilsendt et dokument med oppsummering etter siste samling. Ta med vann til hunden, myke godbiter med mye lukt (feks karbonade, fiskekaker, pølsebiter) og eventuelt noe annet å belønne med, en stol og noe og drikke på til eier.


Har vi ikke satt opp kurset du ønsker å ta?

Innkalling

999,-

På innkallingskurs lærer vi hundene å komme på innkalling, eller å forsterke innkalling dere allerede har. Kurset består av to samlinger på 90 minutter per gang. Kurset har også en teoridel, som du får tilsendt etter hver samling.

Mestringskurs

1990,-

På dette kurset fokuserer vi på hundens mestring. Du vil få kunnskap om å spille på lag med hunden. Kurset består av seks kvelder og varer i 60 minutter per gang. Dette kurset inneholder blant annet søkstrening, dog-parkour, oppgaveløsning og beriket miljø. Du får tilsendt et dokument med oppsummering etter siste samling.

Nosework - grunnkurs og videregående

2100,-

Hundehjelpen har leid inn Sanden Hundetjenester til å holde dette kurset for oss. Dette er altså Sanden Hundetjenester sitt kurs.


Nosework er en stimulerende hverdagsaktivitet og en spennende hundesport. I Nosework starter vi med øvelser der hunden bruker luktesansen sin for å finne noe den ønsker seg, vanligvis godbiter eller leke. Når hunden har oppdaget at det er gøy å snuse seg frem til spennende ting, vil vi introdusere hunden for duftene som brukes i Nosework.

I denne hundesporten skal hunden få søke mest mulig selvstendig og på en måte som er naturlig for den. Vi jobber med å lære å lese hunden i søket og forsterker vanligvis hundens naturlige markeringsatferd ved funn.

Nosework passer for alle hunder, også hunder som er usikre eller har adferdsutfordringer. Treningen under kurset er organisert slik at hundene ikke forstyrres av hverandre. I tillegg til trening av egen hund vil du under kurset få en teoretisk innføring om hundesporten Nosework, duft og duftspredning og om å forstå hunden i søket.

Kurset på Rena er åpent både for nybegynnere og for de som har litt erfaring. Nivå, vanskelighetsgrad og øvelser tilpasses ekvipasjen. Oppgi tidligere erfaring i påmeldingen.


Hundesporten Nosework
I Nosework konkurranser søker hunden etter små mengder materiale som er kontaminert/smittet med duft fra tre eteriske oljer: bjørk, anis og kryddernellik. Hundene søker i fire ulike områder:
- Søk i emballasje (esker, kofferter, bokser, vesker o.l.)
- Søk i rom innendørs.
- Søk i anvist område utendørs.
- Søk på utsiden av en eller flere kjøretøy.


Mer om hundesporten på

https://www.nosework.no/


Send oss en mail! Under "vår kurskatalog", ser du alle kursene vi har mulighet til å tilby. Vi setter opp kurs sporadisk og på etterspørsel. Ønsker du et av kursene som er på listen? Si ifra, så ser vi om vi får satt det opp! Er dere flere personer som ønsker et kurs fra listen? Send oss en mail, og inkluder gjerne også forslag til datoer. Vi kan sette opp kurs ulike steder.